Плащане и доставка

Наложен платеж – плащането се извършва на куриерът, който ви доставя стоката или в офиса от който си взимате пратката.

Плащане с карта - плащането се извършва, чрез дебитна или кредитна карта.

Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 3 дни.


       Всички клиенти на VVPARTS.BG получават ОТСТЪПКА от цената за доставка на Еконт

·        Заплащат се при доставка с наложен платеж .

·        Всяка пратка се изпраща автоматично с включена опция за преглед.

·        Цената за доставка се калкулира от тарифния план на Еконт и се заплаща от клиента при получаване в офис или на адрес. 

·        Поръчки направени до  12:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден.


·        Доставят се на клиента на следващия работен ден.

·        Поръчки направени в почивни дни се изпращат на следващия работен ден.


·        Поръчката или част от нея може да бъде заменена/върната до 14 дни без да е нарушен търговския вид придружена с документ за закупуване.

·        Всички изложени продукти са чисто НОВИ, неупотребявани и в оригиналната си опаковка с включено ДДС в цената.

 .            Доставка над 200лв е безплатна само до офис на Еконтт


Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.


   Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. В случаите когато от ТЪРГОВЕЦА са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката ТЪРГОВЕЦА не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.


   При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.

   При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ТЪРГОВЕЦА се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.


   Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.

Contact Button